Wand en vloertegels

Tegels in je huis geven je interieur een frisse en originele look. Er zijn vele mogelijkheden met tegels, voor zowel wanden als vloeren. Het zijn belangrijke sfeerbepalers en vaak onmisbaar in badkamer en keuken. Wand- en vloertegels zijn niet alleen duurzaam, maar ook makkelijk schoon te maken. Tegels zijn vochtbestendig, waardoor ze erg geschikt zijn in vochtige ruimtes, maar wand- en vloertegels kunnen ook in andere ruimtes een mooie uitstraling creëren. Tegels leggen is een ingewikkeld proces, dus schakel een bouwbedrijf Hoofddorp in om deze klus voor je uit te voeren.

Tegels in combinatie met vloerverwarming

Ben je de badkamer aan het verbouwen en wil je een einde maken aan koude voeten? Vloertegels zijn zeer geschikt in combinatie met vloerverwarming, dus overweeg of je de verwarming ook zou willen laten aanleggen. Steeds meer mensen kiezen voor een tegelvloer met vloerverwarming in de badkamer, maar ook in de woonkamer is dit mogelijk. Tegels in de woonkamer creëren een chique look en met de vele soorten, patronen en structuren tegels kun je je eigen stijl samenstellen. Tegels passen altijd wel bij een interieur en zijn een prima optie als je graag het onderhoud van een vloer beperkt wil houden.

Duurzaam en veelzijdig

Wand- en vloertegels gaan lang mee en zijn zeer slijtvast. Als je op zoek gaat naar tegels kun je bijvoorbeeld kijken naar kleur, patroon en of de tegels geglazuurd zijn of niet. Als je gaat voor tegels met mozaïeksteentjes heb je veel keuze in kleur en vorm van de steentjes. Je kunt tevens kiezen uit natuursteentjes, steenmozaïek, tegelmozaïek of glasmozaïek. Kijk wat het beste past bij de rest van je interieur en laat je informeren over de mogelijkheden. Voor advies over dergelijke klussen Hoofddorp kan een bouwbedrijf Hoofddorp je helpen. Als je een beslissing hebt gemaakt over de tegels kunnen de vaklieden ze voor je leggen.