Uitzendbureau bouw Friesland

Beschik je over technische kennis en bouwkundige vaardigheden en ben je op zoek naar werk in de bouw? Dan zijn wij het uitzendbureau die jou werk kan bieden met een goed salaris. Wij zijn een ervaren en persoonlijk uitzendbureau in de omgeving van Friesland. Voor zowel grootschalige landelijke klussen als kleinschalige klussen in Friesland en omgeving zijn wij op zoek naar echte vaklieden in de bouw. Bij ons hoef je niet ingewikkelde formulieren in te vullen, wij voeren gewoon een nuchter, duidelijk, persoonlijk en fijn gesprek. Hierin laten we jou vertellen wat je het liefst doet en waar je wilt werken. Vervolgens is het onze taak om passend werk te zoeken waar jij het beste uit de verf komt en plezier in hebt.

Onze vacatures in de bouw

Wij zijn gespecialiseerd om werkgevers en werknemers uit de bouw met elkaar in verbinding te brengen voor een lange, soepele en fijne samenwerking voor alle partijen. Door onze jarenlange ervaring in de bouwkundige arbeidsmarkt hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd. Zo hebben wij de mogelijkheid om veel vacatures in de bouw aan te bieden, zodat er voor iedereen wel werk te vinden is dat hem/haar aanspreekt. Dus wacht niet langer en kijk eens rond tussen onze vacatures.

Banen in de bouw

Van timmerman tot loodgieter, voor banen in de bouw kun je altijd bij ons terecht. Wij staan namelijk in Friesland en omgeving bekend als hét uitzendbureau in de bouw. Metselaar, stratenmaker, stukadoor, stukadoor, dit is slechts een greep uit de mogelijke banen in de bouw die wij je kunnen bieden.

Wij komen graag met je in gesprek, hiervoor kun je gemakkelijk via de website van Friesland bouw uitzendbureau een afspraak maken. Vervolgens zullen we in een persoonlijk gesprek een luisterend oor bieden naar jouw wensen en eisen. Na afloop gaan wij direct op zoek naar vacatures die hierop aansluiten. De juiste vacature gevonden? Dan doen wij de bemiddeling voor je.